תזונה נכונה

תזונה מומלצת בזמן שלשולים ו/או הקאות:

עוף "מכובס" ואורז

להלן המתכון:

על כל כוס אורז יש להרתיח תחילה 4 כוסות מים בסיר, מיד עם הרתיחה להוסיף את האורז ולהביא לרתיחה נוספת, להנמיך את האש, לכסות ולבשל עד שכל המים התאדו (האורז מקבל צורה של דייסה).

את העוף מכינים מהחזה, מרתיחים מים בסיר נפרד בכמות שתכסה את העוף ומבשלים את העוף עד שהוא מקבל גוון לבן.

לאחר בישול העוף והאורז (יש לבשל כמות  דומה של עוף ואורז) מערבבים ומאחסנים במקרר.

 

מומלץ לתת מנות קטנות מספר פעמים ביום במשך ארבעה עד חמישה ימים.

החזרה למזון היבש נעשית בהדרגה.

 

 

 

    

 

 




חדשות האתר

מאמרים מקצועיים
מקרים מיוחדים
פינת האימוצים
הלכו לאיבוד/נמצאו
אתם שולחים

  הרשמה לניזולטר
שם מלא:
אימייל:
   

NTT - בניית אתרים וניהול תוכן

כל הזכויות שמורות ©

BetaGroup - עיצוב אתרים

s